close
Menu

Ny 1200 hydro bunkerkratta från John Deere

Mannheim, 22 februari 2018 – John Deere fortsätter att förenkla skötseln av golfbanor och idrottsarenor, med lanseringen av den nya 1200H bunkerkrattan.
Som ett komplement till den befintliga 1200A modellen erbjuder det nya 1200H-utförandet fördelen med hydrostatisk transmission som levererar hög kvalitet och problemfri körning, oavsett tillämpning, med både bak-och frontmonterade redskap.
Oavsett om du krattar sand eller arbetar med en dragmatta finns det gott om vridmoment till trehjulsdrivningen via den hydrostatiska drivningen. En utväxling på 10:1 kombinerat med en kompakt ratt tillåter extremt snäva svängar och enkel styrning.
Den bogserade, tredelade krattan ger utmärkt täckning av bunkern, arenan eller anläggningsarbetet och kan enkelt till- och frånkopplas när man växlar mellan jobb. Dessutom är frontbladet utformat för enkel höjning och sänkning, och maximal körtid, med lättåtkomliga, bekväma instrument och elektroniska reglage.
Den nya bunkerkrattan 1200H kommer att finnas tillgänglig hos John Deere återförsäljarna under våren 2018. Ta kontakt med din återförsäljare för ytterligare information eller besök www.deere.se/sv/