close
Menu

Mekaniker Växjö

Text

DÅ VÅRA VERKSTÄDER GÅR PÅ FULLTRYCK SÖKER VI NU MEKANIKER

TILL VÅR ANLÄGGNING I VÄXJÖ
 
 Svenssons Motor består av tre filialer, Läckeby, Växjö samt Jönköping. Vi har även ett dotterbolag på Gotland, Agro Maskiner.
 Vi är återförsäljare för John Deere, världsledande tillverkare av lantbruksmaskiner och grönytemaskiner. Att vara branschledare ställer höga krav. Vår drivkraft är att ständigt utveckla våra medarbetare för att alltid överträffa kundens förväntningar. Vår största uppgift är att med vår lokala support och marknadsledande produktsortiment se till att våra kunder snabbt och enkelt kan öka sin lönsamhet genom att effektivisera sin verksamhet. Vi på Svenssons Motor har stävan att alltid leverera med hög kvalité och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.
 
 Arbetsuppgifter
Service och reparationer av lantbruksmaskiner

Vem är du
Vi ser med fördel till arbetslivserfarenhet och/eller fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning.
Erfarenhet inom elektronik/ hydraulik samt mekanik.
Du skall vara självgående då många av våra arbeten utförs i fält.
Kunskap kring felsökning samt erfarenhet av kundkontakt är meriterande.
Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper så som noggrannhet, känsla för service och försäljning samt har en positiv attityd.

Har du ett stort lantbruksintresse, är nyfiken och lösningsfokuserad, gillar att ha kundkontakt, vill bli del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör så skicka in din ansökan redan idag. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med en start av 6 månaders provanställning.

Ansökan till:

Magnus Juel
Magnus.juel@svenssons-motor.se
0480-77 08 70