7R-serien

 • 7R-serien

  Vi ger dig det som betyder mest

 • 7R-serien

  Vi ger dig det som betyder mest

 • 7R-serien

  Vi ger dig det som betyder mest

 • 7R-serien

  Vi ger dig det som betyder mest

7R-serien

7R-serien – ger dig det som betyder mest

Otrolig prestanda, klassens bästa hytt, optimal förarkomfort, lägre driftskostnader och maximal körtid. Det är vad våra kunder säger betyder mest för dem. Egenskaper som alla är inbyggda i den senaste John Deere 7R-serien traktorer.

Förar- och körkomfort 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Förar- och körkomfort

Branschens tystaste hytt med endast 68 dB(A) i kombination med TLS framaxelfjädring, plus ActiveSeat aktivt förarsäte eller hyttfjädring, samt ActiveCommand styrning, säkerställer en mjuk körning..

Motorprestanda 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Motorprestanda

6,8 och 9,0 liters motorer ger en fantastisk dragkraft och bidrar till lägre driftskostnader.

Precisionslantbruk 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Precisionslantbruk

StarFire 6000 positionsmottagaren har förbättrad signalupptagning. Den helt nya SF3-signalen har repeterbarhet vid en noggrannhetsnivå på +/– 3 cm under säsongen

Växellådsalternativ 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Växellådsalternativ

En fullt mekanisk eller en steglös växellåda, med ett antal olika funktioner, ger dig stor valfrihet.

Översikt: 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Huvudfunktioner

Ännu mer kraft

Ett högt vikt/effektförhållande i kombination med hög motoreffekt (upp till 352 hk med IPM) ger dig hastighet och effektivitet. Ett stort utbud lyft- och kraftuttagsalternativ gör 7R-serien traktorer otroligt mångsidiga.

ENASTÅENDE EFFEKTIVITET

Enastående effektivitet 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Hur stor effekt levererar en traktor egentligen? Marknadsinformation beträffande motorspecifikationer kan vara vilseledande. Det som räknas är hur stor effekt som överförs till marken och till kraftuttaget.

John Deere 7R-seriens överlägsna effektivitet överför upp till 93 procent av traktorns totala effekt.

Det kompakta kylpaketet kompromissar inte med kylningsytan och har ett utmärkt, obehindrat luftflöde. 6,9 och 9,0 liters motorerna erbjuder överlägset vridmoment och bränsleekonomi under alla förhållanden. Du kan lita på e23 PowrShift och AutoPowr växellådorna höga effektivitet. Slutligen innebär axelutförandet och de breda däcken, upp till grupp 49 (2,15 m), att mer kraft överförs till marken.

Visa video

 

7310R DLG transport blandtest

7310R DLG transport blandtest 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

1DLG Powermix blandtest nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de
2DLG Prüfbericht nr.: 6297; 2015; www.dlg-test.de
3DLG Powermix blandtest nr.: 2015-854; 10.2015; www.dlg-test.de

JOHN DEERE POWERTECH 6,8 OCH 9 ,0 LITERS MOTORER

John Deere PowerTech 6,8 och 9,0 liters motorer 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Exceptionella prestanda börjar med en exceptionell motor, och för att bygga en sådan krävs en klar strategi redan på utvecklingsstadiet.. John Deere 7R-serien med 6,8- och 9,0-liters motorer med dubbla turbokompressor har utvecklats och konstruerats för att leverera högre vridmoment och bättre manövrerbarhet, och samtidigt som uppfylla miljösteg IV emissionsbestämmelser.

DOC/DPF emissionsteknologi
Kombinationen dieselkatalysator (DOC) och dieselpartikelfilter (DPF) avlägsnar partiklar ner till 2,5μm.

Återledning av kylda avgaser (EGR)
EGR-systemet sänker topptemperaturen under förbränningen och minskar kväveoxiderna (NOx) genom att kyla och blanda rätt mängd avgaser i insugningsluften.

SCR-system (selektiv katalytisk rening)
DEF-avgasvätska blandas med avgaserna i katalysatorn för att ytterligare minska kväveoxiderna (NOx). DEF-förbrukningen uppgår till endast 2–3 procent av använd diesel.

Dubbla turbokompressorer
Dubbla turbokompressorer levererar ökat vridmoment vid låga varvtal och ökad motorrespons för bättre hantering av varierande belastning.

Dragkraftsprestanda med ett brett konstanteffektsområde

Dragkraftsprestanda med ett brett konstanteffektsområde 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

9,0 liters motorn levererar max. vridmoment vid det idealiska motorvarvtalet inom ett brett konstanteffektsområde för att säkerställa en enastående dragkraft.

LÄTT ATT KÖRA, OAVSETT ERFARENHET

7R-serien traktorer erbjuder ett urval olika växellådsalternativ för att möta de utmaningar som du måste hantera. AutoPowr-steglös växellåda, e23 PowerShift växellåda och CommandQuad med effektivitetshanterare.

e23 växellåda 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

e23 växellåda
e23-växellådan kombinerar alla de mekaniska fördelarna med den enkla användningen av en steglös växellåda. Tio powershiftväxlar i huvudväxelområdet (5–16 km/h) för max. dragkraft på fältet vid rätt motorvarvtal.

AutoPowr: smidig växling 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

AutoPowr: smidig växling
AutoPowr erbjuder smidig växling från start upp till max. körhastighet, med endast en spak och utan frikoppling. AutoPowr bibehåller vald körhastighet genom att automatiskt reagera på varierande belastningar.

Den mekaniska delen av 7R AutoPowr växellådans kraftflöde

Den mekaniska delen av 7R AutoPowr växellådans kraftflöde 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

CommandQuad med effektivitetshanterare (7210R och 7230R only) 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

CommandQuad med effektivitetshanterare (7210R och 7230R only)
Välj autoläge för optimal bränsleekonomi eller, för en förinställd maxhastighet, manuell växling med fem grupper och fyra PowerShift-växlar i varje grupp. CommandQuad bygger vidare på den fältberprövade AutoQuad Plus växellådan, och levererar samma enastående hållbarht och effektivitet.

SNABBARE SVÄNGAR, ÖKAD FÄLTHASTIGHET OCH MANÖVRERINGSFÖRMÅGA

Snabbare svängar, ökad fälthastighet och manövreringsförmåga 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Chassit på 7R-serien har ett enastående effekt/viktförhållande. Det robusta chassit tillsammans med TLS Plus framaxelfjädring ger extra dragbomseffekt, och en lång hjulbas ger extra dragkraft och stabilitet, gör att John Deere 7R-serietraktorer levererar högre produktivitetm med stora nyttolaster, även under besvärliga förhållanden.

Däck 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Däck
John Deere har ett brett utbud av däck för både fältarbete och transporter Välj bakdäck med en diameter på 2,15 m (7250R och högre) för bättre kraftöverföring och högre markfrigång. Du får också ordentlig dragkraft med mindre viktbelastning, vilket minskar jordpackningen.

Perfekt balanserade
7R-serien traktorer har en perfekt 55:45 viktfördelning. Ett brett utbud vikter finns tillgängligt. Självcentrerande styrklackar gör det lätt att montera och montera av vikterna.

FLEXIBEL VIKTBELASTNING FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Flexibel viktbelastning 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Nya John Deere EZ-vikter möjliggör optimal viktbelastning av traktorn, vilket är särskilt fördelaktigt för lantbrukare och maskinstationer som ofta växlar mellan fältarbete och transportkörning. Den 1,7 ton tunga vikten kan på- eller avmonteras på bara några sekunder, med en enkel knapptryckning. Du behöver inte ens lämna hytten.

 • Kör över vikten
  Du behöver inte lämna hytten.
 • Plocka upp vikten
  Med valfritt hydrauluttag fäster du enkelt vikten på traktorns undersida. Vikten säkras med en speciell låsanordning.
 • Fortsätt köra
  Att släppa vikten är lika enkelt och du sparar bränslekostnader vid transport.

Frontvikter 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Frontvikter

Frontvikter hjälper dig att uppnå perfekt balans och förbättra 7R-traktorns dragkraft. De finns tillgängliga i 900 kg, 1 150 kg, 1 500 kg och 1 800 kg utförande och kan monteras på frontlyften eller på frontviktsfästet (endast 900 kg och 1 150 kg vikter).

Portföljvikter, 50 kg 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Portföljvikter (50 kg)

Vikterna kan enkelt av- och påmonteras på frontviktsfästet. De används för att optimera viktfördelningen på bak- och framaxel, eftersom antalet vikter enkelt kan anpassas till det arbete som ska utföras.

Frontvikter 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Bakhjulsvikter

Används för belastning av bakaxeln för ökad dragkraft. Vikterna kan också monteras på hjulens utsida. De kan även monteras på insidan av standard och HD gjutjärnsfälgar (ej 900 kg vikten). Tillgängliga med 70 kg, 205 kg, 625 kg (endast insidan), och den helt nya 900 kg vikten.

COMMANDVIEW III HYTT

CommandView III hytt 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Det första du märker när du bekantar dig med CommandView III-hytten är storleken, och interiörens höga kvalitet och passform. Laminerade glasrutor och en ljudisolering gör att ddu kan glädjas åt en lägre ljudnivå. En otroligt låg ljudnivå på 69 dB(A) gör arbetsdagen mer avslappnad. Sikten är bättre än någonsin, särskilt som du kan vrida sätet 40 grader för obehindrad uppsikt över redskapet. På den smarta CommandARM-reglagekonsolen har du fingertoppskontroll av alla de viktigaste traktorfunktioner, som gaspådrag, växling, styrning, hydrauluttag och kraftuttag.

Aktivt förarsäte 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Aktivt förarsäte (Aktivt förarsäte)

ActiveSeat förarsätet kombinerar elektrohydraulik med luftfjädring. Det isolerar upp till 90 procent av de vertikala rörelserna och förser föraren med bättre körkomfort än med standard luftfjädrat säte.

Svängbart säte (40 grader) 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Säte vridbart i 40 grader

Sikten och komforten är bättre än någonsin, särskilt som du kan vrida sätet i nästan 40 grader för obehindrad uppsikt över redskapet. Efter avslutad arbetsdag kommer du att märka skillnaden.

REGLAGE SOM ÄR LIKA INTUITIVA SOM PÅ EN SMARTMOBIL

Reglage lika intuitiva som på en smartmobil 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

På 7R-serien är sofistikerad lantbruksteknologi enkel att använda. Allting är lättåtkomligt på CommandARM-reglagekonsolen, med full kontroll via Generation 4 CommandCenter-monitorn.

Ännu snabbare åtkomst till avancerade funktioner

CommandCenter fungerar precis som en surfplatta med pekskärm. Navigering sker enkelt med hjälp av menyer, snabbvalsknappar och en sammanhangsbaserad hjälpfunktion. Och du kan köra alla våra vanligaste, fältbeprövade AMS-lösningar.

Enkel styrning av hydrauluttag

På CommandARM-konsolen är hydraulspakar och uttag färgkodade för enkel identifiering. Manövrering av hyadruluttagen sker bekvämt med lättåtkomliga hydrauluttagsreglage, eller med en omkonfigurerbar joystick (tillval).

ISOBUS AEF certified

Generation 4 CommandCenter-monitorn uppfyller AEF ISOBUS-standard. Du styr dina ISOBUS-förberedda redskap via en Universal Terminal (UT) och kör automatisk sektionskontroll via uppgiftshanteraren (TC-SC) – beroende på redskapets AEF-certifiering

Enkel dokumentering

4600 CommandCenter-monitorn är uppkopplad mot Informationscentralen i MyJohnDeere.com via trådlös dataöverföring. Du skickar snabbt och bekvämt inställningsfiler från kontorsdatorn till maskinen på fältet. Omvänt kan man skicka tillämpningskartor och datatotaler från fältet till kontoret.

Virtuell hyttnärvaro

Du eller din John Deere återförsäljare kan koppla upp er på Generation 4 CommandCenter-monitorn, var ni än befinner er, för att bistå förare med inställning och justering av både maskin och ISOBUS-redskap. Hjälpfiler i monitorn hjälper föraren att bekanta sig med olika funktioner.

Fältbeprövad AutoTrac

Allt du behöver för automatisk styrning är en StarFire 6000 positionsmottagare och AutoTrac-aktivering. Välj mellan tre signalnoggrannhetsnivåer: SF1: +/– 15 cm; SF3: +/– 3 cm med repeterbarhet under säsongen; RTK: +/– 2,5 cm med långvarig repeterbarhet

BEHAGLIG KÖRNING

Om du kör mycket tunga transporter, t.ex. gödseltunnor eller långa transportsträckor, då är 7R-serien ditt perfekta val. Traktorerna är snabba och manövervänliga, med ActiveCommand-styrning, framaxelfjädring (TLS Plus) och extra kraftiga framaxelbromsar.

HCS Plus – A more relaxed day 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Hyttfjädring – en bekvämare arbetsdag

Den hydraulisk hyttfjädringen (HCS Plus) anpassar sig automatiskt till ändrade markförhållanden, och ingen programmering krävs för transporter eller fältarbeten.

Framaxelfjädring TLS Plus 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Framaxelfjädring (TLS Plus)

Vår integrerade, självutjämnande framaxelfjädring (TLS) överför maximal med kraft till marken. Framaxelfjädringen (TLS Plus) är ett fullständigt integrerat självutjämnande framaxelfjädringssystem. Det förbättrar dragkraften ytterligare genom att framhjulen ständigt har markkontakt; du kan hålla högre hastighet på fältet. TLS Plus finns tillgängligt med en hydraulisk differentialspärr och våta skivbromsar för utmärkt dragkraft. Med TLS Plus framaxelfjädring kan du välja framaxelinställning för att passa användningsområde.

Behaglig körning 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

ACS – ActiveCommand styrning

ActiveCommand styrning är mindre ansträngande på vändtegen och erbjuder enastående köregenskaper vid transport.

Dynamisk, inbyggd accelerationskontroll

håller traktorn på rätt spår med minimal ansträngning. Den juserar automatiskt hjulvinkeln baserat på traktorn acceleration.

Variabel rattomvridning

erbjuder lättare omvridning vid lägre hastigheter och tyngre omvridning vid högre hastigheter. ActiveCommand styrning minskar automatiskt fullt rattutslag till 3,5 varv för snabb vändning på vändtegen och 75 procent mindre frispel i ratten.

Full elektronisk styrkontroll

Fullt elektronisk styrning eliminerar alla de nackdelar en konventionell rattkonsol ger. Vibrationer minskas betydligt och eliminerar frirörelsen helt.

360° LED-BELYSNING

360° LED-belysning 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

LED-belysning (tillval) ger 40 procent bredare ljusflöde och 10 procent bättre täckning bak John Deere 7R-serien traktorern erbjuder kvalitetsbelysning med vitt ljus med bättre sikt och kontrast. Totalt 22 LED-lampor ger 360°° belysning. Resultat: natt blir som dag, och mindre ansträngande för ögonen.
LED-lampor är i det närmaste oförstörbara. De har en livslängd på mer än 10 000 timmar, är vibrationsbeständiga, och tål extrema temperaturer.

Upp till 26 arbetslampor erbjuder 360° belysning – De är integrerade framtill, baktill och på sidorna av hyttaket för säker körning.

OPTIMAL HYDRAULKAPACITET

Optimal hydraulkapacitet 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Enorm kraft i kombination med en rad olika lyft- och kraftuttagstillval gör detta till en mångsidig traktor av sällan skådat slag. Den integrerade frontlyften och frontkraftuttaget, i kombination med två hydrauluttag, ISOBUS och dubbelverkande cylindrar, ger 7R-serien mycket imponerande prestanda vid arbete med frontmonterade redskap.

Frontlyft och hydrauluttag

Frontlyften har en max. lyftkapacitet vid ledkulorna på 5 200 kg. Ett eller två iTEC-kompatibla oberoende hydrauluttag finns tillgängliga, med justerbar flödesmängd.

Trepunktslyftens kapacitet

Trepunktslyften är byggd för styrka och mångsidighet, och på vissa modeller har den en lyftkapacitet på upp till 10 206 kg.

Obesvärade lyftrörelser

Lyften styrs bekvämt från CommandCenter-monitorn: elektroniska sensorer överför omedelbart nödvändig information till kontrollmodulen för snabba och exakta lyftörelser. Lyften kan också styras med fjärrströmbrytare på bakre skärmförlängningen.

Oberoende bakre hydrauluttag

7R-serien traktorer kan utrustas med fyra, fem eller sex bakre elektrohydrauliska hydrauluttag. Varje hydrauluttag har sin egen styrenhet, vilket gör det lättare att eftermontera extra hydrauluttag.

Bakre kraftuttag

På 7R-serien traktorer finns olika alternativ för kraftuttagsvarvtal, t.ex. ett 1 000E kraftuttag, för den ökade mångsidighet och flexibilitet som krävs för redskap i denna effektklassen.

Ökad tillkoppling

Frontlyft och trepunktslyft är iTEC-kompatibla för total redskapsstyrning. Elektroniska sensorer överför information till den elektroniska lyftkontrollmodulen, för omedelbara och exakta lyftrörelser.

AUTOMATISK GUIDNING – GÖR MESTA MÖJLIGA AV DIN DAG

Automatisk guidning 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Med AutoTrac automatisk styrning arbetar du bekvämare. Systemet ger tillförlitlig styrning dag och natt, under dammiga förhållanden och på sidolut. Det förhindrar kostsamma överlappningar, och gör det möjligt för alla förare att utnyttja tröskans fulla potential. Med Generation 4 CommandCenter-monitorn och StarFire positionsmottagaren behöver du bara lägga till AutoTrac-aktivering för att komma igång. Du kan förvänta dig en besparing på upp till 8* procent på insatsmedel, och en produktivitetsökning på upp till 14** procent.

Precision i toppklass 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Precision i toppklass

Åtkomst till John Deeres lösningar för automatisk guidning börjar med den nya StarFire 6000 positionsmottagaren. Den erbjuder en bättre signalstabilitet för maximal aktiv körtid och en ny signalnivå, SF3. För din del innebär det att positionsmottagaren alltid håller dig på rätt spår, oavsett rådande förhållanden. Med SF3-signaler får du repeterbara resultat under hela säsongen, utan avdrift från referenslinjer eller fältgränser.

StarFire 6000 positionsmottagaren fungerar med alla John Deere guidningssystem och alla signalnivåer (SF1, SF3, mobila och Radio RTK).

 • Förbättrad SF1-signal med 15 cm drag-i-drag noggrannhet (kostnadsfri)
 • Ny SF3-signal med 3 cm drag-i-drag noggrannhet och repeterbarhet under säsongen.
 • RTK with 2,5 cm drag-i-drag noggrannhet, alltid repeterbarhet inklusive RTK Extend signalförlängning i 14 dagar om den optiskt fria sikten bryts. Den idealiska lösningen för användning av fasta körspår.

GreenStar 2630-monitor 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

GreenStar 2630-monitor

Utnyttja AMS-teknologins fulla potential, inklusive avancerad guidning och ISOBUS-kapacitet (sidorna 32 och 33), avancerad dokumentation och annan automatik. GreenStar 2630-monitorn stöder också alla JDLink telematikfunktioner, som fjärrstyrd monitoråtkomst för direkt förarassistans och trådlös dataöverföring via Informationscentralen på MyJohnDeere.com .

AVANCERAD GUIDNING OCH PRECISIONSLANTBRUK

iTEC Pro 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

iTEC Pro

iTEC Pro (Intelligent Total Equipment Control Pro) vändtegsautomatik integrerar AutoTrac-automatisk styrning och redskapsstyrning för att kontrollera körhastighet, lyfta front- och bakmonterade redskap och koppla in och ur differentialspärren. Det minskar jordpackningen på vändtegen För perfekta vändtegar och god tillväxt.

John Deere sektionskontroll 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

John Deere sektionskontroll

Utnyttja precisionsteknologi: John Deere sektionskontroll minimerar automatiskt mistor och överlappningar under gång. Du får ett bättre resultt, arbetar fortare och sparar in på gödnings-, och växtskyddsmedel, och utsäde. Denna ISOBUS-standardlösning finns tillgänglig för sprutor, så-/planteringsmaskiner och spridare.

JOHN DEERE GÖDSELHANTERING

Gödeslhantering 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Gödsel är ett högkvalitativt men mycket heterogent gödningsmedel. Näringsvärden kan variera kraftigt, upp till en faktor på 25 – i en och samma tank. Med John Deere gödningsdosering analyseras gödslets näringsvärde under arbetets gång, för att fasstställa doseringen.

En NIR-sensor på gödseltunnan mäter kväve, fosfor, kalium, ammoniak och torrsubstans mer än 4 000 gånger per sekund. Kopplad till en John Deere traktor, kan sensorn direkt bestämma hastighetsändringar för att höja eller sänka doseringsmängder baserat på angivna önskade värden för näringsmedel, och även skapa en tilldelningskarta. Du maximerar avkastningen och uppfyller gällande bestämmelser, samtidigt som du minskar kostnaden för mineralgödsel.

Gödeslhantering 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Platsspecifik tillämpning

 • Önskad dosering kg/ha N, P, K, NH4
 • Begränsad flödeshastighet för en andra beståndsdel.

Traktor/redskapsautomatik

 • Automatisk justering av körhastigheten med John Deere traktorer
 • Manuell justering av körhastigheten med traktorer, planteringsmaskiner och spridare från andra tillverkare

Dokumentation

 • Tilldelad mängd
 • Tilldelad mängd näringsmedel

Enkel åtkomst till insamlad data

 • Näringskartor finns enkelt tillgängliga i Informationscentralen i MyJohnDeere.com

MYJOHNDEERE.COM INFORMATIONSCENTRAL

MyJohnDeere.com 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Du driver en komplex verksamhet. Att kunna vara uppkopplad mot pågående arbeten är en viktig del i att optimera verksamheten. Informationscentralen i vår webbportal MyJohnDeere.com förenklar för dig. Via den är du uppkopplad till dina maskiner, dina förare och dina fält, från en enda central plats. Det möjliggör ett kontinuerligt informationsutbyte med din John Deere återförsäljare, maskinstation eller andra partners.

Grunden är John Deeres JDLink telematiksystem-telematik, som håller maskinerna och kontoret uppkopplade mot varandra. Genom att utnyttja den inbyggda, fjärrstyrda MTG-nätslussen på din 7R-serien traktor, undanröjer JDLink telematiksystem osäkerheten vad gäller maskinövervakning och optimering, samtidigt som systemet hjälper till att maximera den aktiva körtiden.

Informationscentral 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Informationscentralen

Gå till Informationscentralen för att ge exakta platsangivelser för nästa jobb, för att få information om pågående arbeten, skicka arbetsordrar till dina förare, och se tillämpningskartor, som automatiskt skickas från fältet. Du kan också skapa, analysera och dela skörderapporter med dina kunder och rådgivare.

JDLink telematiksystem 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

JDLink telematiksystem

Med JDLink telematiksystem Access ser du var dina maskiner befinner sig, vad de arbetar med, hur de presterar, och föraren kan också få direkt assistans med maskininställningar och körning genom fjärrstyrd monitoråtkomst. JDLink telematiksystem Connect innehåller ovanstående, samt trådlös dataöverföring för enkelt datautbyte mellan din maskin och kontoret.

Enkel arbetsplanering 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Enkel arbetsplanering

Eliminera pappersarbete och ändlösa telefonsamtal under arbetsplanering, utförande och rapportering. Med MyJobConnect kan du, via appen MyJobsManager, ge förarna nya och tydliga arbetsuppgifter medan de befinner sig ute på fältet. Din förare ser arbetsordern i realtid och kan utföra arbetet enligt anvisningarna på MyJobs appen på sin mobila enhet. När arbetet är slutfört har du omedelbart tillgång till alla data som behövs för snabb jobbrapportering och korrekt fakturering.

Intelligent navigering och maskinparkslogistik 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Intelligent lantbruksnavigering och maskinparkslogistik

Att rätt utrustning finns på rätt plats vid rätt tidpunkt är helt avgörande om man ska maximera maskinparkens effektivitet och logistik. MyJobConnect Premium gör min MyJobConnect Basic till en verklig logistiklösning för blandade maskinparker. Den ger en översikt över maskinparken och en exakt navigering baserat på en heltäckande fältdatabas, inklusive beräknad ankomsttid till en förutbestämd destination. Att till exempel ställa in navigeringen för ledarmaskinen gör att traktorn med spannmålsvagnen kan att ta snabbaste och säkraste vägen till fälten, vilket är mindre stressande för föraren.

UPPKOPPLING (CONNECTIVITY INSIDE)

Uppkoppling (Connectivity Inside) 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Med vårt “Uppkoppling (Connectivity Inside)” uppkopplingspaket levereras din 7R-traktor med många smarta teknologiska lösningar som hjälper dig att öka lönsamheten, komforten och den aktiva körtiden, samtidigt som du minskar driftskostnaderna.

Lösningarna är:

 • AutoTrac automatisk styrning
 • Uppkopplad kundsupport
 • Tillgång till Informationscentralen på MyJohnDeere.com
 • Traktor/redskapsautomatik (för att möjliggöra automatisk hastighetsanpassning med John Deere gödselhantering)

Ovanstående, plus återförsäjarens FarmSight-paket, inklusive utbildning och support av teknologin, är vad uppkopplingspaketet erbjuder.

ANVÄNDNING UTANFÖR LANTBRUKET

Användning utanför lantbruket 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Denna mångasidiga traktor kan användas till anläggningsarbeten, vägbygge, skogsbruk och kommunal verksamhet som snöröjning. För varje uppgift finns det också ett antal olika tillval som du kan använda för att skräddarsy traktorn efter just dina behov. De underlättar vid effektkrävande krafuttagsarbeten, arbeten som kräver krypväxel eller snabba transporter med en fullastad tippvagn. Med en e23 eller AutoPowr växellåda arbetar du flexibelt och bränslesnålt.

Frontlastare för 7R-traktorer 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Frontlastare för 7R-traktorer

Frontlastaren är inte enbart konstruerad för icke-lantbruksarbete. Alla dess basfunktioner, t.ex.en joystick, är integrerade. Det säkerställer smidig användning och bästa möjliga förarkomfort.

En kraftfull allt-i-allo traktor 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

En kraftfull allt-i-allo traktor

7R-serien kan användas för många olika slags arbeten som inte är relaterade till lantbruk. Traktorernas kapacitet att flytta enorma nyttolaster och den utmärkta kraftuttagsprestandan gör dem idealiska för olika uppgifter inom t.ex. anläggningsindustrin och vägbyggen.

Funktioner: 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Ladda ner 7R-serien specifikationer

Specifikationer: 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

Broschyr för 7R-serien

Optimal viktbelastning av 7R traktorn

Download brochures: 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB
7R-serien traktorer 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

7R FT4 traktorer

Visa video
7R/8R-serien: Total traktoreffektivitet 7R-serien, are available in the of dealer SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB

7R/8R - Total traktoreffektivitet

Visa video