close
Menu

Tröskor

8 SKÄL ATT HANDLA NU!

8 SKÄL ATT HANDLA NU!

W-serien

W-serien

W-serien inte bara ökar produktiviteten och effektiviteten, utan levererar också bättre kärn- och halmkvalitet, tack vare ett antal smarta finesser som en stor 660 mm tröskcylinder, slagskosektioner, 10 slagor och en snabbinkopplad slagskolist.

T-serien

T-serien

T-serien har allt: ett skonsammare materialflöde för spannmål och halm, marknadens största, aktiva separationsyta för skakartröskor, med den nya Tangential Plus tandseparatorn och en stor hytt, som sätter nya standarder i komfort och bekvämlighet.

S700-serien

S700-serien: Den automatiserade tröskan

Automatik. Den helt nya S700 är en automatiserad tröska. Den är resultatet av vår erfarenhet och vårt kunnande som en av världens största trösktillverkare. Den har utvecklats i samarbete mellan våra produktutvecklare och kunder och är en revolution i produktivitet, kärnkvalitet och mindre förluster.

Combine Harvest Promise

HARVEST PROMISE

Expert Check

EXPERT CHECK

En försäsongs­genom­gång för optimering av maskinen som gör att du kan skörda med maximal kapacitet från dag ett.

Harvest Promise - 2

RESERVDELS- LEVERANS INOM 24 TIMMAR

Vi garanterar leverans av minst 97 % av alla beställningar inom 24 timmar.

Harvest Promise - 3

BACKUP-MASKIN*

Om nödvändiga reservdelar inte levereras inom 24 timmar, tillhandahåller vi kostnadsfritt en motsvarande backup-maskin så att du kan fortsätta skörden.

Harvest Promise - 4

UTBILDNING

Professionell förarutbildning beträffande inställningar och hantering under skördesäsongen, som hjälper dig att bättre utnyttja tröskans kapacitet och teknik.

Harvest Promise - 5

EXPERTER PÅ PLATS

Auktoriserade tekniker finns till hands för att hjälpa dig med inställning och justering av tröskan under hela skördesäsongen.

Harvest Promise - 6

UPP TILL 7 ÅR GAMLA MASKINER

Garantin täcker upp till 7 år gamla maskiner med JDLink aktivering under förutsättning att en Expert Check utförts före säsongen.

*Tillgänglig hos deltagande återförsäljare

Tröskor undefined Tingstäde, Läckeby, Växjö, JÖNKÖPING undefined SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB