close
Menu
S700-serien

S700-serien: Den automatiserade tröskan

AUTOMATISK. Den helt nya S700 är en automatiserad tröska. I den har vi samlat all den erfarenhet och kunskap vi har tillägnat oss i egenskap av en av världens största trösktillverkare. Våra produktutvecklare har involverat kunderna i utvecklingsarbetet, något som lett till en revolution i produktivitet, kärnkvalitet och begränsning av spill.

T-serien

T-serien

T-serien har allt: ett jämnare och skonsammare materialflöde, marknadens största aktiva separationsyta för skakartröskor med den nya Tangential Plus tandseparatorn, och en stor hytt, som sätter en ny standard för komfort och bekvämlighet.

Combine Harvest Promise

HARVEST PROMISE

Tröskor

8 SKÄL ATT HANDLA NU!

8 SKÄL ATT HANDLA NU!

X9: Nästa dimension inom prestanda och effektivitet

X9: Nästa dimension inom prestanda och effektivitet

Efter 10 års utvecklingsarbete är X9 maskinen på allas läppar. Efter världspremiären på Agritechnica 2019 är väntan äntligen över. Bered dig på en upplevelse som utmanar allt du någonsin trott dig veta om skördearbete. Högre prestanda… Ökad effektivitet… Större komfort… Mer automatik… Och mycket mer!

W-serien

W-serien

W-serien inte bara ökar produktiviteten och effektiviteten, utan levererar också bättre kärn- och halmkvalitet, tack vare ett antal smarta finesser som en stor 660 mm tröskcylinder, slagskosektioner, 10 slagor och en snabbinkopplad slagskolist.

Harvest Promise - 4

FÖRAR-UTBILDNING

Garantin gäller för upp till 7 år gamla tröskor med JDLink-aktivering, under förutsättning att de genomgått en Expert Check försäsongsinspektion.

Harvest Promise - 2

RESERVDELAR

Vi ser till så att minst 97 procent av alla beställningar levereras inom 24 timmar.

Harvest Promise - 3

BACKUP-MASKIN*

Om nödvändiga reservdelar inte kan levereras inom 24 timmar, tillhandahåller vi kostnadsfritt en motsvarande backup-maskin så att du kan fortsätta skörden.

Expert Check

EXPERT CHECK

En försäsongs­genom­gång för optimering av maskinen som gör att du kan skörda med högsta kapacitet från dag ett.

Harvest Promise - 5

EXPERTER PÅ PLATS

Auktoriserade tekniker finns till hands för att hjälpa dig med inställning och justering av tröskan under hela skördesäsongen.

Harvest Promise - 6

UPP TILL 7 ÅR GAMLA MASKINER

Garantin täcker upp till 7 år gamla maskiner med JDLink aktivering under förutsättning att en Expert Check utförts före säsongen.

*Tillgänglig hos deltagande återförsäljare

Tröskor undefined Tingstäde, Läckeby, Växjö, JÖNKÖPING undefined SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB