close
Menu
Nästa säsong börjar nu: Expert Check

EXPERT CHECK
FÖR TRAKTORER

Din traktorexpert

Global överblick,
lokal expertis

Med kunskap som baseras på globalt inhämtade fältdata, vet våra certifierade tekniker exakt var de ska söka först och vilka komponenter som kräver särskild uppmärksamhet. De upptäcker och åtgärdar potentiella driftstörningar innan de ställer till problem under nästa säsong.

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

Helhetsservice

Helhetsservice:
Inspect & Connect

Hjälp oss att förbättra din maskinberedskap. När du bokar din Expert Check, fråga oss om vårt program Inspect and Connect (Kontroll och uppkoppling). Det är ett partnerskap som följer och planerar ditt traktorunderhåll och som säkerställer att din maskin alltid är i toppskick och startklar.

Det finns många god skäl till det. Det handlar om att öka körtiden, sänka kostnaderna och arbeta effektivare – här ser du hur:

UPPKOPPLINGSEGENSKAPER/FÖRDELAR

KUNDFÖRDELAR

KUNDFÖRDELAR

Dokumentation som övervakar utveckling och historik

KUNDFÖRDELAR

Din central för uppkoppling till dina maskiner, förare och fält

KUNDFÖRDELAR

Optimerar dieselförbrukningen för ökad prestanda på fält och väg

KUNDFÖRDELAR

John Deere trådlös dataöverföring möjliggör automatisk dataöverföring mellan GreenStar-monitorn i hytten och MyJohnDeere.com

KUNDFÖRDELAR

Minskar avsevärt oförutsedda stillestånd

KUNDFÖRDELAR

Sparar tid på reparationer och ökar körtiden

KUNDFÖRDELAR

Garanterar snabbare service med maximerad körtid

allt i paketetAllt du behöver, till ett fast pris

När du fått resultaten från en Expert Check, bestämmer du vad du vill att vi ska göra för att hålla din maskin i toppskick. Det allra bästa är att använda våra kompletta paket. De inkluderar reservdelar och service till ett heltäckande, fast pris.

Sätespaket för traktorer

Sätespaket för traktorer

Ett riktigt bra säte är viktigt för att man ska köra och arbeta effektivt med traktorn och slippa få ont i ryggen under långa arbetsdagar. Byt ut ditt gamla säte mot ett nytt, luftfjädrat John Deere originalsäte – för en sund och bekväm arbetsplats.

LED-paket för traktorer

LED-paket för traktorer

LED arbetslampor ger bättre sikt och gör nattarbete mindre ansträngande. Paketet omfattar byte av två gamla halogenlampor mot två nya LED-lampor.

Hydraulpaket för traktorer

Hydraulpaket för traktorer

Ett alltid optimerat hydraulsystem är viktigt för din produktivitet. Det gör vi genom att byta ut hydraul-/transmissionsolja och oljefilter, rengöra insugningssilen och kontrollera hydrauloljeledningar, funktion och systemtryck.

Fråga din återförsäljare om kompletta prisuppgifter för ovanstående installationer! Allt arbete görs med specialverktyg från John Deere och enligt de senaste monteringsanvisningarna för delar från fabriken.

Traktorer undefined Tingstäde, Läckeby, Växjö, JÖNKÖPING undefined SVENSSONS MOTORVERKSTAD AB